Cithakan:Country data Senegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Senegal kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Senegal.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Senegal Jeneng artikel utama (Senegal)
flag alias Flag of Senegal.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Senegal.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SEN (deleng) SEN Senegal

Conto cara nganggo

  • {{flag|Senegal}} Senegal
  • {{flagicon|Senegal}}Bendera Senegal

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|SEN}}Bendera Senegal
  • {{flagcountry|SEN}} Senegal
  • {{flag|SEN}} SEN