Cithakan:Country data Selandia Baru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Selandia Baru kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of New Zealand.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Selandia Baru Jeneng artikel utama (Selandia Baru)
flag alias Flag of New Zealand.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of New Zealand.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
civilCivil Ensign of New Zealand.svgCivil Ensign of New Zealand.svg
naval-1941Naval Ensign of the United Kingdom.svgNaval Ensign of the United Kingdom.svg
navalNaval Ensign of New Zealand.svgNaval Ensign of New Zealand.svg
airforceAir Force Ensign of New Zealand.svgAir Force Ensign of New Zealand.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NZL (deleng)Cithakan:Country data NZLCithakan:Country data NZL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Selandia Baru}} Selandia Baru
  • {{flagicon|Selandia Baru}}Bendera Selandia Baru

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Selandia Baru|civil}} Selandia Baru
  • {{flagicon|Selandia Baru|civil}}Bendera Selandia Baru

Nggunakna alias pengalihan