Cithakan:Country data Saint Vincent lan Grenadines

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Saint Vincent lan Grenadines kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Saint Vincent lan Grenadines Jeneng artikel utama (Saint Vincent lan Grenadines)
flag alias Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Saint Vincent and the Grenadines (1907-1979).svgFlag of Saint Vincent and the Grenadines (1907-1979).svg
1979Flag of Saint Vincent and the Grenadines (1979-1985).svgFlag of Saint Vincent and the Grenadines (1979-1985).svg
1985Flag of Saint Vincent and the Grenadines (1985).svgFlag of Saint Vincent and the Grenadines (1985).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
VCT (deleng)Cithakan:Country data VCTCithakan:Country data VCT
VIN (deleng)Cithakan:Country data VINCithakan:Country data VIN
SVG (deleng)Cithakan:Country data SVGCithakan:Country data SVG

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan