Cithakan:Country data Saint Lucia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Saint Lucia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Saint Lucia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Saint Lucia Jeneng artikel utama (Saint Lucia)
flag alias Flag of Saint Lucia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Saint Lucia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1875Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
1939Missing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
1967Flag of Saint Lucia (1967–1979).svgFlag of Saint Lucia 1967.svg
1979Flag of Saint Lucia (1979–2002).svgFlag of Saint Lucia (1979-2002).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LCA (deleng)Cithakan:Country data LCACithakan:Country data LCA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Saint Lucia}} Saint Lucia
  • {{flagicon|Saint Lucia}}Bendera Saint Lucia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Saint Lucia|1875}} Saint Lucia
  • {{flagicon|Saint Lucia|1875}}Bendera Saint Lucia

Nggunakna alias pengalihan