Cithakan:Country data Saint Kitts lan Nevis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Saint Kitts lan Nevis kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Saint Kitts and Nevis.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Saint Kitts lan Nevis Jeneng artikel utama (Saint Kitts lan Nevis)
flag alias Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Saint Kitts and Nevis.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalNaval Ensign of Saint Kitts and Nevis.svgNaval Ensign of Saint Kitts and Nevis.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KNA (deleng)Cithakan:Country data KNACithakan:Country data KNA
SKN (deleng)Cithakan:Country data SKNCithakan:Country data SKN

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan