Cithakan:Country data Rwanda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rwanda kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Rwanda.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Rwanda Jeneng artikel utama (Rwanda)
flag alias Flag of Rwanda.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Rwanda.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1962Flag of Rwanda (1962–2001).svgFlag of Rwanda (1962-2001).svg
1959Flag of Rwanda (1959–1961).svgFlag of Rwanda (1959-1961).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
RWA (deleng) RWA Rwanda

Conto cara nganggo

  • {{flag|Rwanda}} Rwanda
  • {{flagicon|Rwanda}}Bendera Rwanda

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Rwanda|1962}} Rwanda
  • {{flagicon|Rwanda|1962}}Bendera Rwanda

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|RWA}}Bendera Rwanda
  • {{flagcountry|RWA}} Rwanda
  • {{flag|RWA}} RWA