Cithakan:Country data Rumania

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Rumania kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Romania.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Rumania Jeneng artikel utama (Rumania)
flag alias Flag of Romania.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Romania.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1948Flag of Romania (1948-1952).svgFlag of Romania (1948-1952).svg
1952Flag of Romania (1952-1965).svgFlag of Romania (1952-1965).svg
1965Flag of Romania (1965-1989).svgFlag of Romania (1965-1989).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ROU (deleng)Cithakan:Country data ROUCithakan:Country data ROU
ROM (deleng)Cithakan:Country data ROMCithakan:Country data ROM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Rumania}} Rumania
  • {{flagicon|Rumania}}Bendera Rumania

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Rumania|1948}} Rumania
  • {{flagicon|Rumania|1948}}Bendera Rumania

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: