Cithakan:Country data Republik Kongo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Kongo kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Republic of the Congo.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Kongo Jeneng artikel utama (Republik Kongo)
shortname alias Republik Kongo (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of the Republic of the Congo.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Republic of the Congo.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1970Flag of the People's Republic of Congo.svgFlag of the People's Republic of Congo.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
COG (deleng) COG Republik Kongo
CGO (deleng) CGO Republik Kongo
Republic of the Congo (deleng) Republic of the Congo Republik Kongo
Congo (deleng) Congo Republik Kongo
Congo, Republic of the (deleng) Congo, Republic of the Republik Kongo
Congo-Brazzaville (deleng) Congo-Brazzaville Republik Kongo
Kongo (deleng) Kongo Republik Kongo

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Republik Kongo|1970}} Republik Kongo
  • {{flagicon|Republik Kongo|1970}}Bendera Republik Kongo

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: