Cithakan:Country data Republik Irlandia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Irlandia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Ireland.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republic of Ireland Jeneng artikel utama (Republic of Ireland)
shortname alias Irlandia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of Ireland.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Ireland.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1783Saint Patrick's Saltire.svgSaint Patrick's Saltire.svg
greenGreen flag of Ireland.svgGreen flag of Ireland.svg
4provFour Provinces Flag.svgFour Provinces Flag.svg
footballSaint Patrick's Saltire.svgSaint Patrick's Saltire.svg
rugby unionIRFU flag.svgIRFU flag.svg
hockeyFlag of Ireland hockey team.svgFlag of Ireland hockey team.svg
cricketCricket Ireland flag.svgCricket Ireland flag.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
IRE (deleng)Cithakan:Country data IRECithakan:Country data IRE
EIR (deleng)Cithakan:Country data EIRCithakan:Country data EIR

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: