Cithakan:Country data Republik Dominika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Dominika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Dominican Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Dominika Jeneng artikel utama (Republik Dominika)
flag alias Flag of the Dominican Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Dominican Republic.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1844Flag of the Dominican Republic (up to 1844).svgFlag of the Dominican Republic (up to 1844).svg
navalNaval Ensign of the Dominican Republic.svgNaval Ensign of the Dominican Republic.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Republik Dominika}} Dominican Navy
  • {{flagicon|Republik Dominika|naval}}Bendera Republik Dominika

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DOM (deleng)Cithakan:Country data DOMCithakan:Country data DOM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Republik Dominika}} Republik Dominika
  • {{flagicon|Republik Dominika}}Bendera Republik Dominika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Republik Dominika|1844}} Republik Dominika
  • {{flagicon|Republik Dominika|1844}}Bendera Republik Dominika

Nggunakna alias pengalihan