Cithakan:Country data Republik Afrika Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Afrika Tengah kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Central African Republic.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Republik Afrika Tengah Jeneng artikel utama (Republik Afrika Tengah)
flag alias Flag of the Central African Republic.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Central African Republic.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CAF (deleng) CAF Republik Afrika Tengah
CTA (deleng) CTA Republik Afrika Tengah
Central African Republic (deleng) Central African Republic Republik Afrika Tengah
Afrika Tengah (deleng) Afrika Tengah Republik Afrika Tengah

Conto cara nganggo

Nggunakna alias pengalihan