Cithakan:Country data Qatar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Qatar kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Qatar.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Qatar Jeneng artikel utama (Qatar)
flag alias Flag of Qatar.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Qatar.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
QAT (deleng)Cithakan:Country data QATCithakan:Country data QAT

Conto cara nganggo

  • {{flag|Qatar}} Qatar
  • {{flagicon|Qatar}}Bendera Qatar

Nggunakna alias pengalihan