Cithakan:Country data Pulau Natal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Pulau Natal kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Christmas Island.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Pulau Natal Jeneng artikel utama (Pulau Natal)
flag alias Flag of Christmas Island.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Christmas Island.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CXR (deleng) CXR Pulau Natal
Christmas Island (deleng) Christmas Island Pulau Natal

Conto cara nganggo

  • {{flag|Pulau Natal}} Pulau Natal
  • {{flagicon|Pulau Natal}}Bendera Pulau Natal

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CXR}}Bendera Pulau Natal
  • {{flagcountry|CXR}} Pulau Natal
  • {{flag|CXR}} CXR