Cithakan:Country data Peru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Peru kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Peru.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Peru Jeneng artikel utama (Peru)
flag alias Flag of Peru.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Peru.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1825Flag of Peru (1825-1950).svgFlag of Peru (1825-1950).svg
stateFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg
navalFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Peru}} Peruvian Navy
  • {{flagicon|Peru|naval}}Bendera Peru

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PER (deleng)Cithakan:Country data PERCithakan:Country data PER

Conto cara nganggo

  • {{flag|Peru}} Peru
  • {{flagicon|Peru}}Bendera Peru

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Peru|1825}} Peru
  • {{flagicon|Peru|1825}}Bendera Peru

Nggunakna alias pengalihan