Cithakan:Country data Peru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Peru kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Peru.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Peru Jeneng artikel utama (Peru)
flag alias Flag of Peru.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Peru.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1825Flag of Peru (1825–1950).svgFlag of Peru (1825–1950).svg
stateFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg
navalFlag of Peru (state).svgFlag of Peru (state).svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Peru}} Peruvian Navy
  • {{flagicon|Peru|naval}}Bendera Peru

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PER (deleng)Cithakan:Country data PERCithakan:Country data PER

Conto cara nganggo

  • {{flag|Peru}} Peru
  • {{flagicon|Peru}}Bendera Peru

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Peru|1825}} Peru
  • {{flagicon|Peru|1825}}Bendera Peru

Nggunakna alias pengalihan