Cithakan:Country data Pantai Gading

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Pantai Gading kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Côte d'Ivoire.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Pantai Gading Jeneng artikel utama (Pantai Gading)
flag alias Flag of Cote d'Ivoire.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Cote d'Ivoire.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CIV (deleng) CIV Pantai Gading
Ivory Coast (deleng) Ivory Coast Pantai Gading
Côte d'Ivoire (deleng) Côte d'Ivoire Pantai Gading
Cote d'Ivoire (deleng) Cote d'Ivoire Pantai Gading

Conto cara nganggo

  • {{flag|Pantai Gading}} Pantai Gading
  • {{flagicon|Pantai Gading}}Bendera Pantai Gading

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|CIV}}Bendera Pantai Gading
  • {{flagcountry|CIV}} Pantai Gading
  • {{flag|CIV}} CIV