Cithakan:Country data Palau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Palau kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Palau.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Palau Jeneng artikel utama (Palau)
flag alias Flag of Palau.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Palau.svg, tampak tengen duwur)

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PLW (deleng)Cithakan:Country data PLWCithakan:Country data PLW

Conto cara nganggo

  • {{flag|Palau}} Palau
  • {{flagicon|Palau}}Bendera Palau

Nggunakna alias pengalihan