Cithakan:Country data Pajeneng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Pajeneng kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Panama.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Pajeneng Jeneng artikel utama (Pajeneng)
flag alias Flag of Panama.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Panama.svg, tampak tengen duwur)

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
PAN (deleng)Cithakan:Country data PANCithakan:Country data PAN

Conto cara nganggo

  • {{flag|Pajeneng}} Pajeneng
  • {{flagicon|Pajeneng}}Bendera Pajeneng

Nggunakna alias pengalihan