Cithakan:Country data Oman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Oman kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Oman.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Oman Jeneng artikel utama (Oman)
flag alias Flag of Oman.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Oman.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1970Old Flag of Oman.svgOld Flag of Oman.svg
navalNaval Ensign of Oman.svgNaval Ensign of Oman.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
OMN (deleng)Cithakan:Country data OMNCithakan:Country data OMN
OMA (deleng)Cithakan:Country data OMACithakan:Country data OMA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Oman}} Oman
  • {{flagicon|Oman}}Bendera Oman

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Oman|1970}} Oman
  • {{flagicon|Oman|1970}}Bendera Oman

Nggunakna alias pengalihan