Cithakan:Country data Norwegia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Norwegia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Norway.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Norwegia Jeneng artikel utama (Norwegia)
flag alias Flag of Norway.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Norway.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
old kingdomRoyal Standard of Norway.svgRoyal Standard of Norway.svg
1814Flag of Norway (1814–1821).svgFlag of Norway (1814–1821).svg
1818Swedish and Norwegian merchant flag 1818-1844.svgSwedish and Norwegian merchant flag 1818-1844.svg
1844Norge-Unionsflagg-1844.svgNorge-Unionsflagg-1844.svg
navalFlag of Norway, state.svgFlag of Norway, state.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NOR (deleng)Cithakan:Country data NORCithakan:Country data NOR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Norwegia}} Norwegia
  • {{flagicon|Norwegia}}Bendera Norwegia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Norwegia|old kingdom}} Norwegia
  • {{flagicon|Norwegia|old kingdom}}Bendera Norwegia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: