Cithakan:Country data Nikaragua

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Nikaragua kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Nicaragua.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Nikaragua Jeneng artikel utama (Nikaragua)
flag alias Flag of Nicaragua.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Nicaragua.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of Nicaragua (1839-1858).svgFlag of Nicaragua (1839-1858).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NIC (deleng)Cithakan:Country data NICCithakan:Country data NIC
NCA (deleng)Cithakan:Country data NCACithakan:Country data NCA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Nikaragua}} Nikaragua
  • {{flagicon|Nikaragua}}Bendera Nikaragua

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Nikaragua|1839}} Nikaragua
  • {{flagicon|Nikaragua|1839}}Bendera Nikaragua

Nggunakna alias pengalihan