Cithakan:Country data Niger

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Niger kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Niger.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Niger Jeneng artikel utama (Niger)
flag alias Flag of Niger.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Niger.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NER (deleng) NER Niger
NIG (deleng) NIG Niger

Conto cara nganggo

  • {{flag|Niger}} Niger
  • {{flagicon|Niger}}Bendera Niger

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|NER}}Bendera Niger
  • {{flagcountry|NER}} Niger
  • {{flag|NER}} NER