Cithakan:Country data Nepal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Nepal kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Nepal.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Nepal Jeneng artikel utama (Nepal)
flag alias Flag of Nepal.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Nepal.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
oldFlag of Nepal (1775–1962).svgFlag of Nepal (1775–1962).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NPL (deleng)Cithakan:Country data NPLCithakan:Country data NPL
NEP (deleng)Cithakan:Country data NEPCithakan:Country data NEP
Federal Democratic Republic of Nepal (deleng)Cithakan:Country data Federal Democratic Republic of NepalCithakan:Country data Federal Democratic Republic of Nepal

Conto cara nganggo

  • {{flag|Nepal}} Nepal
  • {{flagicon|Nepal}}Bendera Nepal

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Nepal|old}} Nepal
  • {{flagicon|Nepal|old}}Bendera Nepal

Nggunakna alias pengalihan