Cithakan:Country data Nauru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Nauru kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Nauru.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Nauru Jeneng artikel utama (Nauru)
flag alias Flag of Nauru.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Nauru.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NRU (deleng)Cithakan:Country data NRUCithakan:Country data NRU

Conto cara nganggo

  • {{flag|Nauru}} Nauru
  • {{flagicon|Nauru}}Bendera Nauru

Nggunakna alias pengalihan