Cithakan:Country data Namibia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Namibia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Namibia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Namibia Jeneng artikel utama (Namibia)
flag alias Flag of Namibia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Namibia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
NAM (deleng) NAM Namibia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Namibia}} Namibia
  • {{flagicon|Namibia}}Bendera Namibia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|NAM}}Bendera Namibia
  • {{flagcountry|NAM}} Namibia
  • {{flag|NAM}} NAM