Cithakan:Country data Mozambik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mozambik kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mozambique.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mozambik Jeneng artikel utama (Mozambik)
flag alias Flag of Mozambique.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mozambique.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1974Flag of Mozambique (1974–1975).svgFlag of Mozambique (1974-1975).svg
1975Flag of Mozambique (1975–1983).svgFlag of Mozambique (1975–1983).svg
1983Flag of Mozambique (1983).svgFlag of Mozambique (1983).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MOZ (deleng) MOZ Mozambik
Mozambique (deleng) Mozambique Mozambik

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mozambik}} Mozambik
  • {{flagicon|Mozambik}}Bendera Mozambik

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mozambik|1974}} Mozambik
  • {{flagicon|Mozambik|1974}}Bendera Mozambik

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MOZ}}Bendera Mozambik
  • {{flagcountry|MOZ}} Mozambik
  • {{flag|MOZ}} MOZ