Cithakan:Country data Montenegro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Montenegro kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Montenegro.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Montenegro Jeneng artikel utama (Montenegro)
flag alias Flag of Montenegro.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Montenegro.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1993Flag of Montenegro (1994–2004).svgFlag of Montenegro (1993-2004).svg
navalFlag of the Navy of Montenegro.svgFlag of the Navy of Montenegro.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Montenegro}} Montenegrin Navy
  • {{flagicon|Montenegro|naval}}Bendera Montenegro

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MNE (deleng)Cithakan:Country data MNECithakan:Country data MNE

Conto cara nganggo

  • {{flag|Montenegro}} Montenegro
  • {{flagicon|Montenegro}}Bendera Montenegro

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Montenegro|1993}} Montenegro
  • {{flagicon|Montenegro|1993}}Bendera Montenegro

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: