Cithakan:Country data Mongolia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mongolia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mongolia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mongolia Jeneng artikel utama (Mongolia)
flag alias Flag of Mongolia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mongolia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1924Flag of the Mongolian People's Republic (1924–1930).svgFlag of the People's Republic of Mongolia (1924-1940).svg
1949Flag of the Mongolian People's Republic (1945–1992).svgFlag of the People's Republic of Mongolia (1949-1992).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MNG (deleng)Cithakan:Country data MNGCithakan:Country data MNG
MGL (deleng)Cithakan:Country data MGLCithakan:Country data MGL

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mongolia}} Mongolia
  • {{flagicon|Mongolia}}Bendera Mongolia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mongolia|1924}} Mongolia
  • {{flagicon|Mongolia|1924}}Bendera Mongolia

Nggunakna alias pengalihan