Cithakan:Country data Monako

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Monako kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Monaco.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Monako Jeneng artikel utama (Monako)
flag alias Flag of Monaco.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Monaco.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
stateFlag of Monaco (state).svgFlag of Monaco (state).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MCO (deleng)Cithakan:Country data MCOCithakan:Country data MCO
MON (deleng)Cithakan:Country data MONCithakan:Country data MON

Conto cara nganggo

  • {{flag|Monako}} Monako
  • {{flagicon|Monako}}Bendera Monako

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Monako|state}} Monako
  • {{flagicon|Monako|state}}Bendera Monako

Nggunakna alias pengalihan