Cithakan:Country data Moldova

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Moldova kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Moldova.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Moldova Jeneng artikel utama (Moldova)
flag alias Flag of Moldova.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Moldova.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MDA (deleng)Cithakan:Country data MDACithakan:Country data MDA
Republic of Moldova (deleng)Cithakan:Country data Republic of MoldovaCithakan:Country data Republic of Moldova

Conto cara nganggo

  • {{flag|Moldova}} Moldova
  • {{flagicon|Moldova}}Bendera Moldova

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: