Cithakan:Country data Mikronesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mikronesia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Federated States of Micronesia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mikronesia Jeneng artikel utama (Mikronesia)
shortname alias F.S. Micronesia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of Federated States of Micronesia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Federated States of Micronesia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1944Flag of the United States (1912-1959).svgUS flag 48 stars.svg
1947Flag of the United Nations (1945-1947).svgFlag of the United Nations (1945-1947).svg
1948Flag of the United Nations.svgFlag of the United Nations.svg
1959US flag 49 stars.svgUS flag 49 stars.svg
1960Flag of the United States.svgFlag of the United States.svg
1965Flag of the Trust Territory of the Pacific Islands.svgFlag of the Trust Territory of the Pacific Islands.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Micronesia (deleng)Cithakan:Country data MicronesiaCithakan:Country data Micronesia
FSM (deleng)Cithakan:Country data FSMCithakan:Country data FSM
F.S. Micronesia (deleng)Cithakan:Country data F.S. MicronesiaCithakan:Country data F.S. Micronesia

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mikronesia|1944}} Mikronesia
  • {{flagicon|Mikronesia|1944}}Bendera Mikronesia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: