Cithakan:Country data Meksiko

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Meksiko kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mexico.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Meksiko Jeneng artikel utama (Meksiko)
flag alias Flag of Mexico.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mexico.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1821Flag of Mexico (1821-1823).svgFlag of Mexico (1821-1823).svg
1823Flag of Mexico (1823-1864, 1867-1893).svgFlag of Mexico (1823-1864, 1867-1893).svg
1864Flag of Mexico (1864-1867).svgFlag of Mexico (1864-1867).svg
1893Flag of Mexico (1893-1916).svgFlag of Mexico (1893-1916).svg
1916Flag of Mexico (1916-1934).svgFlag of Mexico (1916-1934).svg
1934Flag of Mexico (1934-1968).svgFlag of Mexico (1934-1968).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MEX (deleng)Cithakan:Country data MEXCithakan:Country data MEX

Conto cara nganggo

  • {{flag|Meksiko}} Meksiko
  • {{flagicon|Meksiko}}Bendera Meksiko

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Meksiko|1821}} Meksiko
  • {{flagicon|Meksiko|1821}}Bendera Meksiko

Nggunakna alias pengalihan