Cithakan:Country data Mauritius

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mauritius kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mauritius.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mauritius Jeneng artikel utama (Mauritius)
flag alias Flag of Mauritius.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mauritius.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1923Flag of Mauritius 1923.gifFlag of Mauritius 1923.gif
civilCivil Ensign of Mauritius.svgCivil Ensign of Mauritius.svg
navalNaval Ensign of Mauritius.svgNaval Ensign of Mauritius.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MUS (deleng) MUS Mauritius
MRI (deleng) MRI Mauritius

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mauritius}} Mauritius
  • {{flagicon|Mauritius}}Bendera Mauritius

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mauritius|1923}} Mauritius
  • {{flagicon|Mauritius|1923}}Bendera Mauritius

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MUS}}Bendera Mauritius
  • {{flagcountry|MUS}} Mauritius
  • {{flag|MUS}} MUS