Cithakan:Country data Mauritania

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mauritania kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mauritania.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mauritania Jeneng artikel utama (Mauritania)
flag alias Flag of Mauritania.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mauritania.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MRT (deleng) MRT Mauritania
MTN (deleng) MTN Mauritania

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mauritania}} Mauritania
  • {{flagicon|Mauritania}}Bendera Mauritania

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MRT}}Bendera Mauritania
  • {{flagcountry|MRT}} Mauritania
  • {{flag|MRT}} MRT