Cithakan:Country data Maroko

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Maroko kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Morocco.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Maroko Jeneng artikel utama (Maroko)
flag alias Flag of Morocco.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Morocco.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1913Merchant flag of Spanish Morocco.svgFlag of Spanish Morocco.svg
navalNaval Ensign of Morocco.svgNaval Ensign of Morocco.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MAR (deleng) MAR Maroko
Morocco (deleng) Morocco Maroko

Conto cara nganggo

  • {{flag|Maroko}} Maroko
  • {{flagicon|Maroko}}Bendera Maroko

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Maroko|1913}} Maroko
  • {{flagicon|Maroko|1913}}Bendera Maroko

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MAR}}Bendera Maroko
  • {{flagcountry|MAR}} Maroko
  • {{flag|MAR}} MAR