Cithakan:Country data Malta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Malta kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Malta.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Malta Jeneng artikel utama (Malta)
flag alias Flag of Malta.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Malta.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1875Flag of Malta (1875–1898).svgFlag of Malta (1875–1898).svg
1898Flag of Malta (1898–1923).svgFlag of Malta (1898–1923).svg
1923Flag of Malta (1923–1943).svgFlag of Malta (1923–1943).svg
1943Flag of Malta (1943–1964).svgFlag of Malta (1943–1964).svg
civilCivil Ensign of Malta.svgCivil Ensign of Malta.svg
181419th Century Flag of Malta.svg19th Century Flag of Malta.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MLT (deleng)Cithakan:Country data MLTCithakan:Country data MLT

Conto cara nganggo

  • {{flag|Malta}} Malta
  • {{flagicon|Malta}}Bendera Malta

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Malta|1875}} Malta
  • {{flagicon|Malta|1875}}Bendera Malta

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: