Cithakan:Country data Mali

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Mali kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Mali.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Mali Jeneng artikel utama (Mali)
flag alias Flag of Mali.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Mali.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1959Flag of Mali (1959-1961).svgFlag of Mali (1959-1961).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MLI (deleng) MLI Mali

Conto cara nganggo

  • {{flag|Mali}} Mali
  • {{flagicon|Mali}}Bendera Mali

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Mali|1959}} Mali
  • {{flagicon|Mali|1959}}Bendera Mali

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MLI}}Bendera Mali
  • {{flagcountry|MLI}} Mali
  • {{flag|MLI}} MLI