Cithakan:Country data Malaysia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Malaysia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Malaysia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Malaysia Jeneng artikel utama (Malaysia)
flag alias Flag of Malaysia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Malaysia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1895Flag of the Federated Malay States (1895–1946).svgFlag of the Federated Malay States (1895 - 1946).svg
1948Flag of Malaya.svgFlag of Malaya.svg
navalNaval Ensign of Malaysia.svgNaval Ensign of Malaysia.svg
airforceAir Force Ensign of Malaysia.svgRoyal Malaysian Air Force Flag.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MYS (deleng)Cithakan:Country data MYSCithakan:Country data MYS
MAS (deleng)Cithakan:Country data MASCithakan:Country data MAS

Conto cara nganggo

  • {{flag|Malaysia}} Malaysia
  • {{flagicon|Malaysia}}Bendera Malaysia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Malaysia|1895}} Malaysia
  • {{flagicon|Malaysia|1895}}Bendera Malaysia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: