Cithakan:Country data Malawi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Malawi kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Malawi.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Malawi Jeneng artikel utama (Malawi)
flag alias Flag of Malawi.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Malawi.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1964Flag of Malawi.svgFlag of Malawi 1964-2010.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MWI (deleng) MWI Malawi
MAW (deleng) MAW Malawi

Conto cara nganggo

  • {{flag|Malawi}} Malawi
  • {{flagicon|Malawi}}Bendera Malawi

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Malawi|1964}} Malawi
  • {{flagicon|Malawi|1964}}Bendera Malawi

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MWI}}Bendera Malawi
  • {{flagcountry|MWI}} Malawi
  • {{flag|MWI}} MWI