Cithakan:Country data Makedonia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Makedonia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of North Macedonia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Makedonia Jeneng artikel utama (Makedonia)
shortname alias Makedonia (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of the Republic of Macedonia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Republic of Macedonia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1992Flag of Macedonia (1992–1995).svgFlag of North Macedonia (1992–1995).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MKD (deleng)Cithakan:Country data MKDCithakan:Country data MKD
Republic of Macedonia (deleng)Cithakan:Country data Republic of MacedoniaCithakan:Country data Republic of Macedonia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Makedonia}} Makedonia
  • {{flagicon|Makedonia}}Bendera Makedonia
  • {{flagcountry|Makedonia}} Makedonia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Makedonia|1992}} Makedonia
  • {{flagicon|Makedonia|1992}}Bendera Makedonia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: