Cithakan:Country data Makau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Makau kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Macau.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Makau Jeneng artikel utama (Makau)
flag alias Flag of Macau.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Macau.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of Portugal.svgFlag of Portugal.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MAC (deleng)Cithakan:Country data MACCithakan:Country data MAC
Macao (deleng)Cithakan:Country data MacaoCithakan:Country data Macao
Macau, China (deleng)Cithakan:Country data Macau, ChinaCithakan:Country data Macau, China

Conto cara nganggo

  • {{flag|Makau}} Makau
  • {{flagicon|Makau}}Bendera Makau

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Makau|colonial}} Makau
  • {{flagicon|Makau|colonial}}Bendera Makau

Nggunakna alias pengalihan