Cithakan:Country data Madagaskar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Madagaskar kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Madagascar.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Madagaskar Jeneng artikel utama (Madagaskar)
flag alias Flag of Madagascar.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Madagascar.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
MDG (deleng) MDG Madagaskar
MAD (deleng) MAD Madagaskar
Madagascar (deleng) Madagascar Madagaskar

Conto cara nganggo

  • {{flag|Madagaskar}} Madagaskar
  • {{flagicon|Madagaskar}}Bendera Madagaskar

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|MDG}}Bendera Madagaskar
  • {{flagcountry|MDG}} Madagaskar
  • {{flag|MDG}} MDG