Cithakan:Country data Lituania

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Lituania kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Lithuania.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Lituania Jeneng artikel utama (Lituania)
flag alias Flag of Lithuania.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Lithuania.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1918Flag of Lithuania (1918–1940).svgFlag of Lithuania 1918-1940.svg
1989Flag of Lithuania (1988–2004).svgFlag of Lithuania (1988–2004).svg
navalNaval Ensign of Lithuania.svgNaval Ensign of Lithuania.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LTU (deleng)Cithakan:Country data LTUCithakan:Country data LTU

Conto cara nganggo

  • {{flag|Lituania}} Lituania
  • {{flagicon|Lituania}}Bendera Lituania

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Lituania|1918}} Lituania
  • {{flagicon|Lituania|1918}}Bendera Lituania

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: