Cithakan:Country data Libya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Libya kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Libya.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Libya Jeneng artikel utama (Libya)
flag alias Flag of Libya.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Libya.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1951Flag of Libya (1951–1969).svgFlag of Libya (1951).svg
1969Flag of Libya (1969–1972).svgFlag of Libya (1969–1972).svg
1972Flag of Libya (1972–1977).svgFlag of Libya (1972–1977).svg
1977Flag of Libya (1977–2011).svgFlag of Libya (1977-2011).svg
navalNaval Ensign of Libya.svgNaval Ensign of Libya.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Libya}} Libyan Navy
  • {{flagicon|Libya|naval}}Bendera Libya

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LBY (deleng) LBY Libya
LBA (deleng) LBA Libya

Conto cara nganggo

  • {{flag|Libya}} Libya
  • {{flagicon|Libya}}Bendera Libya

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|LBY}}Bendera Libya
  • {{flagcountry|LBY}} Libya
  • {{flag|LBY}} LBY