Cithakan:Country data Liberia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Liberia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Liberia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Liberia Jeneng artikel utama (Liberia)
flag alias Flag of Liberia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Liberia.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LBR (deleng) LBR Liberia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Liberia}} Liberia
  • {{flagicon|Liberia}}Bendera Liberia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|LBR}}Bendera Liberia
  • {{flagcountry|LBR}} Liberia
  • {{flag|LBR}} LBR