Cithakan:Country data Lesotho

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Lesotho kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Lesotho.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Lesotho Jeneng artikel utama (Lesotho)
flag alias Flag of Lesotho.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Lesotho.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1966Flag of Lesotho (1966–1987).svgFlag of Lesotho (1966–1987).svg
1987Flag of Lesotho (1987–2006).svgFlag of Lesotho (1987-2006).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LSO (deleng) LSO Lesotho
LES (deleng) LES Lesotho

Conto cara nganggo

  • {{flag|Lesotho}} Lesotho
  • {{flagicon|Lesotho}}Bendera Lesotho

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Lesotho|1966}} Lesotho
  • {{flagicon|Lesotho|1966}}Bendera Lesotho

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|LSO}}Bendera Lesotho
  • {{flagcountry|LSO}} Lesotho
  • {{flag|LSO}} LSO