Cithakan:Country data Lebanon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Lebanon kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Lebanon.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Lebanon Jeneng artikel utama (Lebanon)
flag alias Flag of Lebanon.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Lebanon.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LBN (deleng)Cithakan:Country data LBNCithakan:Country data LBN
LIB (deleng)Cithakan:Country data LIBCithakan:Country data LIB

Conto cara nganggo

  • {{flag|Lebanon}} Lebanon
  • {{flagicon|Lebanon}}Bendera Lebanon

Nggunakna alias pengalihan