Cithakan:Country data Laos

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Laos kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Laos.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Laos Jeneng artikel utama (Laos)
flag alias Flag of Laos.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Laos.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of French Laos.svgFlag of French Laos.svg
1952Flag of Laos (1952-1975).pngFlag of Laos (1952-1975).png

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
LAO (deleng) LAO Laos

Conto cara nganggo

  • {{flag|Laos}} Laos
  • {{flagicon|Laos}}Bendera Laos

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Laos|colonial}} Laos
  • {{flagicon|Laos|colonial}}Bendera Laos

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|LAO}}Bendera Laos
  • {{flagcountry|LAO}} Laos
  • {{flag|LAO}} LAO