Cithakan:Country data Kuwait

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kuwait kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Kuwait.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kuwait Jeneng artikel utama (Kuwait)
flag alias Flag of Kuwait.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Kuwait.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1915Flag of Kuwait (1915-1956).svgFlag of Kuwait (1915-1956).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
KWT (deleng)Cithakan:Country data KWTCithakan:Country data KWT
KUW (deleng)Cithakan:Country data KUWCithakan:Country data KUW

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kuwait}} Kuwait
  • {{flagicon|Kuwait}}Bendera Kuwait

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kuwait|1915}} Kuwait
  • {{flagicon|Kuwait|1915}}Bendera Kuwait

Nggunakna alias pengalihan