Cithakan:Country data Kuba

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kuba kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Cuba.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kuba Jeneng artikel utama (Kuba)
flag alias Flag of Cuba.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Cuba.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1803Flag of Cuba sky blue.svgFlag of Cuba sky blue.svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CUB (deleng)Cithakan:Country data CUBCithakan:Country data CUB
Republic of Cuba (deleng)Cithakan:Country data Republic of CubaCithakan:Country data Republic of Cuba

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kuba}} Kuba
  • {{flagicon|Kuba}}Bendera Kuba

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kuba|1803}} Kuba
  • {{flagicon|Kuba|1803}}Bendera Kuba

Nggunakna alias pengalihan