Cithakan:Country data Kosta Rika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kosta Rika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Costa Rica.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kosta Rika Jeneng artikel utama (Kosta Rika)
flag alias Flag of Costa Rica.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Costa Rica.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of Costa Rica (1838-1840).svgFlag of Costa Rica (1839-1848).svg
1848Flag of Costa Rica (1848-1906).svgFlag of Costa Rica (1848-1906).svg
stateFlag of Costa Rica (state).svgFlag of Costa Rica (state).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CRI (deleng)Cithakan:Country data CRICithakan:Country data CRI
CRC (deleng)Cithakan:Country data CRCCithakan:Country data CRC

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kosta Rika}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika}}Bendera Kosta Rika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kosta Rika|1839}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika|1839}}Bendera Kosta Rika

Nggunakna alias pengalihan