Cithakan:Country data Kosta Rika

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Kosta Rika kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Costa Rica.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Kosta Rika Jeneng artikel utama (Kosta Rika)
flag alias Flag of Costa Rica.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Costa Rica.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1839Flag of Costa Rica (1838-1840).svgFlag of Costa Rica (1839-1848).svg
1848Flag of Costa Rica (1848-1906).svgBandera de Costa Rica de 1848.svg
stateFlag of Costa Rica (state).svgFlag of Costa Rica (state).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
CRI (deleng)Cithakan:Country data CRICithakan:Country data CRI
CRC (deleng)Cithakan:Country data CRCCithakan:Country data CRC

Conto cara nganggo

  • {{flag|Kosta Rika}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika}}Bendera Kosta Rika

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Kosta Rika|1839}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika|1839}}Bendera Kosta Rika

Nggunakna alias pengalihan